disclaimer

Sentebibu Acupunctuur in Den Dolder heeft deze site met de uiterste zorgvuldigheid opgebouwd. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend, waarvoor Sentebibu aansprakelijk kan worden gesteld. Tevens kan Sentebibu Acupunctuur niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de inhoud van de teksten, een verkeerde interpretatie van de teksten of wegens vermeende onjuistheden.

Informatie en links van en naar derden vallen in het bijzonder buiten de controle van Sentebibu Acupunctuur in Den Dolder. U kunt ons daarom nooit verantwoordelijk houden voor de inhoud van de websites van derden.

Uiteraard stellen wij het op prijs als u onvolledigheden en/of fouten op de site aan ons meldt. U kunt ons mailen op praktijk@sentebibu.com.

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, logo's, foto's en illustraties. Wanneer u de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, dient u hiervoor vooraf schriftelijk toestemming te vragen. U kunt uw verzoek met vermelding van het doel mailen naar praktijk@sentebibu.com.