Oefeningen

U kunt ook zélf het nodige doen om uw gezondheid te stimuleren. We geven u hiervoor gerichte voedingsadviezen en oefeningen waarmee u aan de slag kunt.

Meditatie-oefeningen

Heb u last van stress of een burn-out? Dan geven we u speciale meditatie-oefeningen die u meer rust, energie en heldere momenten kunnen brengen.

Oefeningen bij atrose

Bij atrose-klachten geven we u oefeningen die uw spieren versterken en bijdragen om uw gewrichten zo soepel mogelijk te houden.

Voorbeeld meditatie-oefening: Chineng Qi Gong

Onder downloads vind u niet alleen al onze downloadbare behandelinformatie maar ook al onze oefeningen op een rij. Een voorbeeld van een meditatie-oefening is 'De 100 Dagen Meditatieoefening': Chineng Qi Gong.

Chineng Qi Gong: verwant aan mindfullness

Chineng Qi Gong is een meditatie-oefening die wij veel gebruiken. Chineng Qi Gong is verwant aan mindfullnessoefeningen. Beide komen uit de Boeddistische meditatiepraktijk. Heel belangrijk is om deze oefening echt elke dag te doen en de cyclus van 100 dagen niet te onderbreken. Vergeet je je oefening per ongeluk een keer, dan is de cyclus onderbroken. In dat geval begint u gewoon weer bij dag 1.

De 100 Dagen Meditatie-oefening is zo eenvoudig dat mensen vaak niet geloven dat het werkelijk resultaten kan geven. Toch is het onze ervaring dat Chineng Qi Gong echt werkt.
Lees meer