Oefeningen

Je kunt ook zélf het nodige doen om je gezondheid te stimuleren. We geven je graag enkele tips waarmee je verder kunt.

Meditatie-oefeningen

Met voedingsadviezen en gerichte oefeningen helpt Sentebibu Acupunctuur je om zelf bij te dragen aan het stimuleren van je gezondheid. Heb je bijvoorbeeld last van stress of een burn-out? Dan bieden we je speciale meditatie-oefeningen die je meer rust, energie en heldere momenten kunnen geven.

Oefeningen bij atrose

Bij atrose-klachten geven we je oefeningen die je spieren versterken en bijdragen om je gewrichten zo soepel mogelijk te houden.

Voorbeeld meditatie-oefening: Chineng Qi Gong

Onder downloads vind je niet alleen al onze downloadbare behandelinformatie maar ook al onze oefeningen op een rij. Een voorbeeld van een meditatie-oefening is 'De 100 Dagen Meditatieoefening': Chineng Qi Gong.

Chineng Qi Gong: verwant aan mindfullness

Chineng Qi Gong is een meditatie-oefening die wij veel gebruiken. Chineng Qi Gong is verwant aan mindfullnessoefeningen. Beide komen namelijk uit de Boeddistische meditatiepraktijk. Heel belangrijk is om deze oefening echt elke dag te doen en de cyclus van 100 dagen niet te onderbreken. Vergeet je je oefening per ongeluk een keer, dan is de cyclus onderbroken. In dat geval begin je gewoon weer bij dag 1.

De 100 Dagen Meditatie-oefening is zo eenvoudig dat mensen vaak niet geloven dat het werkelijk resultaten kan geven. Toch is het onze ervaring dat Chineng Qi Gong echt werkt.
Lees meer