Onze visie

Aanvulling op reguliere geneeskunde

Sentebibu Acupunctuur is heel nadrukkelijk niet tegen reguliere geneeskunde. Gebruikt u al medicijnen? Dan zullen we u nooit adviseren daar zomaar zonder een hele goede reden mee te stoppen. Bovendien doen we zoiets nooit zonder overleg met u en/of uw behandelend arts. Samenwerking met reguliere zorgverleners is voor ons vanzelfsprekend. Bovendien vinden wij dat reguliere geneeskunde en Traditionele Chinese Geneeskunde elkaar juist perfect aanvullen. Door gebruik te maken van het beste uit twee werelden bieden wij je optimale zorg. Omdat wij vinden dat u daar recht op heeft.

Traditionele Chinese - en Antroposofische Geneeskunde

Onze inzet is er volledig op gericht om uw gezondheidsklachten te verhelpen of te verbeteren. We doen dat door middel van antroposofische geneeskunde, acupunctuur en andere vormen van Traditionele Chinese Geneeskunde. Zoals westerse en Chinese kruidentherapie, massage en voedingsadviezen.

Mens centraal

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen zorgvragen. Uw individuele gezondheidssituatie en vragen staan daarom centraal bij alles wat we doen. Daarbij nemen we ruim de tijd om alles in kaart te brengen. Samen overleggen we hoe wij uw gezondheid kunnen verbeteren en welke ondersteuning daar het beste bij past.

Duidelijke verbeteringen

U mag van ons verwachten dat onze acupunctuurbehandeling duidelijke verbeteringen geeft. Vaak vertellen onze patiënten als eerste dat zij beter slapen en meer energie hebben. Uit ervaring weten wij dat u dit meestal al na drie of vier behandelingen merkt. Maar het kan ook meer tijd kosten. Dit is afhankelijk van de aard en ernst van uw gezondheidsklachten.