Onze werkwijze

Eerste consult

Het eerste consult duurt 60 minuten. Samen brengen we uw gezondheidssituatie en uw vragen op dit gebied goed in kaart. Aan de hand daarvan en een aanvullend onderzoek stellen we de Chinese diagnose. Natuurlijk leggen wij u precies uit wat dit inhoudt. Ook geven wij u schriftelijke behandelinformatie mee zodat u alles thuis nog eens rustig kunt nalezen. Vervolgens starten wij met de behandeling zoals met u is besproken.

Wekelijkse behandeling

Gewoonlijk behandelen wij patiënten eenmaal per week. Maar afhankelijk van de aard en ernst van uw situatie is meerdere keren per week ook mogelijk. Een behandeling duurt ongeveer dertig minuten. Uiteraard bespreken wij van tevoren met u wat u wél en niet van onze behandeling kunt verwachten en hoe lang de totale behandelingperiode gaat duren. Aan een lijntje houden wij u nooit. Onze inzet is erop gericht om uw gezondheid zo snel mogelijk te verbeteren.

Inzicht en adviezen

Sentebibu Acupunctuur & Counseling doet meer dan alleen maar behandelen. Wij geven u ook inzicht in wat u zelf kunt doen om uw gezondheid te verbeteren en te voorkomen dat uw klachten verergeren of terugkomen. Daarom geven wij u oefeningen mee die u thuis kunt doen. Al onze oefeningen en behandelinformatie kunt u hier downloaden.

Vragenlijst

Wilt u een afspraak maken? Mail of bel ons, dan regelen wij het snel! Standaard vragen wij u altijd om een vragenlijst in te vullen voor uw eerste intakegesprek. Dat doen we om vooraf al de nodige informatie over uzelf en uw klachten te hebben. Dan hoeft u in het eerste gesprek niet meer álles uit te leggen en kunt u meteen aanvullende informatie geven. Daardoor kunnen we ook sneller de diepte in om u verder te helpen.

U kunt onze vragenlijst downloaden via ons onlineafsprakensysteem of opvragen via onze assistente. Natuurlijk bent u niet verplicht om dit te doen. U kunt ook zonder een vooraf ingevulde vragenlijst een afspraak met ons maken. We helpen u graag verder!