Onze werkwijze

Vragenlijst invullen

Als u via deze website of telefonisch via onze assistente een afspraak met ons maakt, vragen wij u om van tevoren een vragenlijst in te vullen. Zo hebben we al meteen bij de eerste intake de nodige informatie over u en uw klachten. U hoeft dan alleen nog maar aanvullende informatie te geven zodat wij sneller de diepte in kunnen om u verder te helpen. U kunt onze vragenlijst downloaden via ons onlineafsprakensysteem of laten opsturen door onze assistente. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken zonder vooraf een vragenlijst in te vullen.

Eerste consult

Het eerste consult duurt 60 minuten. Samen met u brengen we uw gezondheidssituatie en uw zorgvraag goed in kaart. Aan de hand daarvan en van aanvullend onderzoek stellen we de Chinese diagnose. Natuurlijk leggen wij u precies uit wat dit inhoudt. Ook geven wij u schriftelijke behandelinformatie zodat u alles thuis nog eens rustig kunt nalezen. Vervolgens starten wij met de behandeling zoals met u besproken.
Lees meer

Wekelijkse behandeling

Gewoonlijk behandelen wij patiënten eenmaal per week, maar afhankelijk van de aard en ernst van uw situatie is meerdere keren per week ook mogelijk. Uiteraard bespreken wij van tevoren met u wat u wél en niet van onze behandeling kunt verwachten en hoe lang dit alles gaat duren. Aan een lijntje houden wij u nooit. Onze inzet is erop gericht uw gezondheid zo snel mogelijk te verbeteren.

Inzicht en adviezen

Sentebibu Acupunctuur & Counseling doet meer dan alleen maar behandelen. Wij geven u ook inzicht in wat u zelf kunt doen om uw gezondheid te verbeteren en te voorkomen dat uw klachten verergeren of terugkomen. Daarom geven wij u oefeningen  mee die u thuis kunt doen. Al onze oefeningen en behandelinformatie kunt u downloaden op deze site.
Lees meer