Onze werkwijze

Eerste consult

Het eerste consult duurt 60 minuten. Samen brengen we je gezondheidssituatie en je vragen op dit gebied goed in kaart. Aan de hand daarvan en een aanvullend onderzoek stellen we de Chinese diagnose. Natuurlijk leggen wij je precies uit wat dit inhoudt. Ook geven wij je schriftelijke behandelinformatie mee zodat je alles thuis nog eens rustig kunt nalezen. Vervolgens starten wij met de behandeling zoals met je is besproken.

Wekelijkse behandeling

Gewoonlijk behandelen wij patiënten eenmaal per week. Maar afhankelijk van de aard en ernst van je situatie is meerdere keren per week ook mogelijk. Een behandeling duurt ongeveer dertig minuten. Uiteraard bespreken wij van tevoren met je wat je wél en niet van onze behandeling kunt verwachten en hoe lang de totale behandelingperiode gaat duren. Aan een lijntje houden wij je nooit. Onze inzet is erop gericht om je gezondheid zo snel mogelijk te verbeteren.

Inzicht en adviezen

Sentebibu Acupunctuur & Counseling doet meer dan alleen maar behandelen. Wij geven je ook inzicht in wat je zelf kunt doen om je gezondheid te verbeteren en te voorkomen dat je klachten verergeren of terugkomen. Daarom geven wij je oefeningen mee die je thuis kunt doen. Al onze oefeningen en behandelinformatie kun je downloaden op deze site.

Vragenlijst

Wil je een afspraak maken? Mail of bel ons, dan regelen wij het snel! Standaard vragen wij je altijd om een vragenlijst in te vullen voor je eerste intakegesprek. Dat doen we om vooraf al de nodige informatie over jouzelf en je klachten te hebben. Dan hoef je in het eerste gesprek niet meer álles uit te leggen en kun je meteen aanvullende informatie geven. Daardoor kunnen we ook sneller de diepte in om je verder te helpen.

Je kunt onze vragenlijst downloaden via ons onlineafsprakensysteem of opvragen via onze assistente. Natuurlijk ben je niet verplicht om dit  te doen. Je kunt ook zonder een vooraf ingevulde vragenlijst een afspraak met ons maken. We helpen je graag verder!