Routebeschrijving

Plan  uw route met openbaar vervoer of auto naar Dolderseweg 187, 3734 BJ Den Dolder.

Auto

Vanuit Utrecht-Amersfoort

Vanaf de A28 (Utrecht-Amersfoort): afrit 3 Den Dolder. U volgt de richting Den Dolder over de provinciale weg. Bij de rotonde rechtdoor blijven rijden over de provinciale weg. Na het spoorwegviaduct blijft u rechtdoor gaan over de provinciale weg. Ga hier niet links het dorp in maar neem de volgende afslag aan uw linkerhand (Den Dolder, industrieterrein). Neem daarna de eerste weg rechts. Dit is de Dolderseweg, een doodlopende weg die parallel loopt aan de ernaast liggende N234. U vindt ons aan het eind van deze weg op nr. 187, tegenover de Willem Arntzhoeve die aan de overkant, direct aan de N234 ligt.

Vanuit Utrecht-Hilversum

A27 richting Hilversum.Ga er bij de afslag Bilthoven/Maartensdijk af. U volgt de N234 richting Bilthoven/Soest tot u de verkeerslichten even voorbij Bilthoven. Sla hier rechtsaf richting Den Dolder/Zeist. Na 1200 meter slaat u rechtsaf (tegenover de Willem Arntzhoeve) en neemt daarna de eerste weg recht. Dit is de Dolderseweg. Zie verder de beschrijving hierboven.

Trein

Vanaf het station te Den Dolder

Loop het station uit en ga rechtsaf het spoor over. Ongeveer na 100 meter maakt de weg een bocht naar rechts. Ga in die bocht linksaf en meteen weer rechtsaf. U bent nu op de Dolderseweg. Zie verder de beschrijving hierboven.

Bus

Neem bus nr. 59 richting Hilversum vanaf station Den Dolder. Stap bij halte Willem Arntzhoeve uit. Steek via de voetgangersbrug de Provinciale weg over en sla rechtsaf de Dolderseweg op. Zie verder de beschrijving hierboven.