Stimuleren van gezondheid

Acupunctuur en TCG

Last van stress, migraine of atrose? Sentebibu Acupunctuur in Den Dolder stelt alles in het werk om uw gezondheid te verbeteren.

Onze behandeling is gebaseerd op Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Daarbij maken we gebruik van acupunctuur, Chinese kruiden, massage en coaching.

Complementair aan regulier

TCG passen wij niet toe in plaats van, maar in aanvulling op de reguliere westerse geneeskunde. Door gebruik te maken van het beste uit twee werelden bieden wij u optimale zorg. Omdat we vinden dat u daar recht op heeft.

Ruime ervaring

Sentebibu Acupunctuur is opgericht door Reinier van der Leij. Hij is een zeer ervaren arts-acupuncturist. Zo werkte hij onder andere als antroposofisch huisarts in Leeuwarden. Sinds 1998 is hij gevestigd als huisarts-acupuncturist in Amsterdam. De praktijk in Den Dolder is alleen gericht op TCG, antroposofische geneeskunde, massage en coaching.

Alle aandacht voor jouw gezondheid

Ieder mens is uniek. Daarom neemt Sentebibu Acupunctuur altijd ruim de tijd om uw klachten te bespreken. Samen bepalen we hoe we deze kunnen verhelpen of verminderen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Bel of mail. Wij helpen u graag verder.

Afspraak maken