Stimuleren van gezondheid

Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde

Sentebibu Acupunctuur is een moderne, professionele acupunctuurpraktijk in Den Dolder. Uw gezondheid is onze zorg.

Onze behandeling is gericht op Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), waaronder acupunctuur. Niet in plaats van, maar in aanvulling op de reguliere westerse geneeskunde. Door gebruik te maken van het beste uit twee werelden bieden wij u een optimale behandeling.

A.J.R. van der Leij is de arts-acupuncturist achter Sentebibu Acupunctuur. Hij is weliswaar BIG-geregistreerd huisarts, maar richt zich voor de praktijk in Den Dolder uitsluitend op TCG, acupunctuur & antroposofische geneeskunde, en coaching & massage.
Lees meer

Maatwerk en ervaring

Wij nemen ruim de tijd om uw gezondheidssituatie te bespreken en samen te bepalen hoe we uw gezondheid kunnen verbeteren.

Maatwerk is ons uitgangspunt. Uw individuele gezondheidssituatie en uw vragen staan centraal bij alles wat we doen. Verder hebben wij uitgebreide ervaring in de toepassing van onze kennis en kunde van de acupunctuur  en Chinese geneeskunde.

Dus of u nu last heeft van artrose, een burn-out, chronische infecties, slaapstoornissen of een allergie: uw gezondheid is bij ons in vertrouwde handen.
Afspraak maken
Lees meer