Wie wij zijn


Arts/Acupuncturist AJR van der Leij

Sentebibu Acupunctuur is gevestigd in Amsterdam en Den Dolder en opgericht door A.J.R. van der Leij. Hij studeerde Geneeskunde met als specialisme Huisartsengeneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast voltooide hij de opleiding Antroposofische Geneeskunde bij de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Artsen.

Na het behalen van zijn artsexamen volgde A.J.R. van der Leij een driejarige opleiding tot arts-acupuncturist bij de Nederlandse Artsen Acupuncturisten Vereniging (NVAA). In 2005 behaalde hij het certificaat Master of Traditional Chinese Medicine (TCM), inclusief het einddiploma Chinese kruidentherapie. Ook deed hij aanvullende studies bij het Zhe Jiang College of Traditional Chinese Medicine, een gerenommeerd universitair opleidingscentrum in Hang Zhou in China. Reinier van der Leij is niet alleen een erkende beroepsbeoefenaar maar heeft ook ruime ervaring als huisarts/acupuncturist.
Lees meer

(Voetreflexzone) masseur R.R.E. Marlin

Arts/acupuncturist A.J.R. van der Leij werkt In Den Dolder samen met (voetreflexzone) masseur R.R.E. Marlin. Hij volgde een opleiding tot sportmasseur in de Verenigde Staten en een opleiding tot voetreflexzonemasseur in Nederland. Zijn werkwijze heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een meer intuïtieve benadering.
Lees meer